HĂHĂ Sauvignon Blanc & Petit Bourgeois Sauvignon Blanc


Hãhã. Wat van ver komt, is lekker!
 
Aan de andere kant van de wereld, in het adembenemende Nieuw-Zeeland, ligt een wijngebied waar de mooiste Sauvignon Blancs vandaan komen. In Marlborough, in het noorden van het Zuidereiland, is de Sauvignon Blanc de meest aangeplante druif. En, geloof ons, de Sauvignon Blancs uit deze regio, zijn van ongekend niveau en behoren tot de beste van de wereld. Zeer uitgesproken wijnen met frisse zuren en herkenbare aroma’s van tropisch fruit.
 
Een mooi voorbeeld is de Sauvignon Blanc, een echte fruitbom, van het wijnhuis Hãhã. Een droomaperitief. Een culinaire grootheid bij zeevruchten en verfijnde voorgerechten. In de geur vind je frisse associaties van mango, lychee en passievrucht. Qua smaak imponeert deze Hãhã met zijn balans, minerale rijkdom, rokerige romigheid en een verrukkelijk zuivere afdronk. Een onweerstaanbare wijn die je geproefd moet hebben!
 
TIP! Organiseer een mini wijnproeverij
Proef deze wijn eens naast een Sauvignon Blanc uit de oude wereld. De mini Sancerre (Petit Bourgeois) van Henri Bourgeois bijvoorbeeld. Nodig je beste vriend(in) uit, koop deze twee kanjers samen voor 24,95 en ontdek een wereld van verschillen van deze pracht druif. Laat je ons weten welke je het lekkerste vindt? Vinden we leuk!
 
Cheers!
  • € 31,90

Aantal

HĂHĂ Sauvignon Blanc & Petit Bourgeois Sauvignon Blanc